Glumci predstave HADERSFILD na večeri u restoranu SKADARLIYA

Noć pre zakazane predstave, glumci predstave Hadersffild su u organizaciji Balkan City Magazine proveli u Čikaškom restoranu Skadarliya.
Skadarlija Restoran koji od kako je otvoren je sve češće postaje obavezno svratište umetnika sa prostora bivše Jugoslavije uz profesionalni nastup ili neobavezno druženje istih (dodjite i uverite se).

Tom prilikom, posebno raspolozen glumac Goran Šušljik koji je gotovo salutirao uz umeće Igora Stojanovića, magistra džez muzike i njegovog benda “Igor’s Consilium”, svirajući retrospektivu muzike sa Balkana: Zajdi zajdi, Djurdjevdan, tako da su svi prisutni mogli da osete atmosferu Čikagaskog džeza na Balkanski način.

Tada, Žarko Laušević je novinarima Balkan City Magazina eksluzivno najavio njegov odlazak u Beograd (stalna adresa New York), gde će zajedno sa Goranom Šušljikom u naredna tri meseca raditi na serijalu po čuvenom romanu Dobrice Ćosica – Koreni.

Druženje se završilo uz tradicionalno slikanje osoblja sa glumcima. Svi prisutni su poželeli da nam glumci ponovo dodju i prirede ništa manje od trenutak za pamćenje.

Ovom prilikom želimo da se zahvallimo menadžeru restorana g. Dimitriju i osoblju restorana Skadarlije koji su na predivan način uz hranu i piće priredili glamuroznu dobrodošlicu, glumcima pozorišne predstave Hadersfild u Čikago.

Leave a Reply