UNITES SERBS – IDEMO NAPRED

Od dolaska nove uprave na čelo United Serbs našeg najstarijeg i najuspešnijeg fudbalskog kluba u Čikagolendu, mnoge promene ukazuju da dolazi bolje vreme za klub i za sve ljubitelje fudbala. Promene u strukturi tima, dobra organizacija i zalaganje nove uprave motivisali su mlade igrače da naporno rade i spremaju se za buduće turnire. Nova uprava ima poverenja u svoj omladinski tim, koji pojačan mnogim novim igračima i napornim treninzima svakako predstavlja budućnost tima. Ovakva situacija u klubu pokazuje da je United Serbs na pravom putu ka povratku na veliku čikašku fudbalsku scenu, na radost svih onih koji ovaj tim prate i podržavaju decenijama.

Za naredni period postoje veliki planovi, pripreme za održavanje Srbijade u septembru 2017. i prijateljske utakmice sa timovima širom Amerike. Da bi United Serbs napredovao još više je potreban veći broj geledalaca na stadionu Bratske pomoći gde se održavaju redovni treninzi i utakmice. Potrebno je obnoviti i infrastrukturu stadiona da bi on na pravi način mogao da ugosti sve srpske fudbalske timove u Americi što bi još više potpomoglo dalji rad i napredak tima.

United Serbs poziva sve ljubitelje fudbala da dođu da na nam se pridruža na treninzima i utakmicama i finansijski podrže napredak našeg tima i srpski fudbal u Americi.

Vidimo se na Stadionu Bratske pomoći!!!

Leave a Reply