Turizam

November, 2017

 • 9 November

  Etno selo “Sunčana reka”

  Reditelj Zdravko Šotra snimao je ovde scene za četiri serije: “Santa Maria Della Salute”, “Greh njene majke”, “Nepobedivo srce” i “Šešir profesora Koste Vujića” u ovom, kako sam kaže, turističkom raju

October, 2017

 • 31 October

  Etno selo “Latkovac”

  Današnji restoran pre dva veka bio zatvor Župskog okruga, potom 100 godina vinski podrum

 • 31 October

  Etno selo “Babina reka”

  Očaravajuća priroda, predivan pogled i prijatna atmofera – dovoljan su razlog za posetu ovom kompleksu

September, 2017

 • 8 September

  Etno selo „Vrhpolje”

  Ako želite da odete na mesto gde možete noću dohvatiti zvezde, gde vam preko dana ne treba ništa sem udobne obuće i garderobe, gde je miris prirode toliko lep da prosto poželite da nikad ne odete odatle… Onda ste na pravom mestu. Etno selo “Vrhpolje” se nalazi na 200 kilometara od Beograda, neposredno uz put Ljubovija – Bajina Bašta, uz reku Drinu, koja važi za jednu od najlepsih rečnih tokova.

 • 8 September

  Štitkovo – Selo zamrznuto u vremenu

  U blizini Nove Varoši, u uskoj dolini koju stvara reka Tisovica i njen izvor Vrelo, nalazi se selo Štitkovo, poznato i po tome što su u njemu stolovali čuveni knezovi Raškovići, srpske vlastele od pre boja na Kosovu polju.

 • 8 September

  Etno selo “Trška”

  Ako želite da pobegnete od svakodnevnih gužvi i stresa i da se zaista odmorite uz cvrkut ptica i žubor vode. Da pojedete nešto domaće, kvalitetno i autentično, a usput i posetite mnogobrojne znamenitosti onda je etno selo “Trška” pravo mesto za Vas.